Wie zijn wij?

De familie Smeulders.

Ruim dertig jaar geleden kochten wij de Watertoren van Werkhoven omdat we lekker vrij buiten wilden wonen. De toren viel binnen ons budget, mede omdat er nog geen vergunningen voor bouwen of wonen waren. Het was best een gok dus.

Na een poosje kamperen in de toren en verbouwen, werd onze zoon Rick en vervolgens dochter Anne geboren in de Watertoren. We hebben hier altijd heerlijk gewoond.

In 2012 werd duidelijk dat er flink geïnvesteerd moest worden in het onderhoud van de toren, met name t.b.v. buitenkant. Na overleg met de gemeente en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, zijn we een bedrijfje gestart waarvan de inkomsten het onderhoud van de toren moesten gaan dragen.

Inmiddels hebben we in de weekenden van mei tm september Terras Aan Het Water bij de toren, kunnen diverse ruimtes gehuurd worden voor vergaderingen en feestjes en geven we creatieve workshops.

De toren is inmiddels goed geïsoleerd, we hebben extra vloeren en ramen en een lift binnenshuis. Het doel is om over een poosje 1 inpandige vakantiewoning te realiseren.

We verwelkomen u graag in onze toren of op ons Terras Aan Het Water.

Cock, Carolien, Rick en Sharitha, Anne en Kevin

2 reacties op “Wie zijn wij?”

  1. Hallo Elke, dat is zeker lang geleden zeg. We waren nog op jullie bruiloft toch? Ja nog steeds gelukkig, hoog en droog 🙂

    groetjes
    Carolien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *